Hozzávalók:
- 5ek citromlé
- 5ek olíva olaj
- kis pohár joghurt
- 4 gerezd nyomott fokhagyma
- 2tk paradicsom paszta
- 1,5tk só
- 1tk oregánó
- 0,5tk feketebors
- 0,5tk allspice (szegfűbors)
- 0,5tk fahéj
- 1kk őrölt kardamom
- 2 nagy hagyma nagy darabokra vágva
- 1 nagy kaliforniai paprika nagy darabokra vágva
- 1 csomó friss petrezselyem apróra vágva
- 1kg csirkemell kockára vágva
A fűszereket összekeverjük egy tálban a zöldséggel és a hússal. Jól elkeverjük őket egymással, majd lefedjük és 1,5-2 órát hagyjuk a hűtőben lefedve.
Majd ezt követően mint a rablóhúst, felhúzzuk hurkapálcika nyársra és kévés olajon egy nagy serpenyőben kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése